Adverteren op het geluid van de polder?

Wil je opvallen met jouw bedrijf? Adverteer dan op Polder Radio! Bereik dagelijks een unieke doelgroep met jouw reclame boodschap.
Polder Radio header
Effectief en betaalbaar

Het effect van radioreclame

Wil je op een effectieve en betaalbare manier adverteren? Overweeg dan om te adverteren op Polder Radio! Radioreclame is namelijk een krachtig medium waarmee je een gerichte doelgroep kunt bereiken.

Radioreclame heeft een groot bereik en een hoog frequentie-effect. Dit betekent dat je boodschap meerdere keren wordt herhaald, waardoor het beter blijft hangen bij de luisteraar. Bovendien is radioreclame een laagdrempelige manier om je boodschap over te brengen, omdat het de luisteraar niet afleidt van andere bezigheden. Radioreclame is dus zeer geschikt om je naamsbekendheid te vergroten, producten te promoten of een specifieke actie onder de aandacht te brengen.

Radioreclame duur?

Betaalbare radioreclame

Radioreclame hoeft helemaal niet duur te zijn! Op Polder Radio kun je al adverteren vanaf een paar tientjes per maand. En omdat je een gerichte doelgroep bereikt, hoef je niet te betalen voor bereik dat je niet nodig hebt. Zo kun je met een beperkt budget toch effectief adverteren.

Adverteren op Polder Radio biedt dus vele voordelen. Je bereikt een gerichte doelgroep, je boodschap blijft hangen en het is betaalbaar. Wil je weten wat Polder Radio voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag om je boodschap over te brengen aan onze luisteraars!

Vraag direct een offerte aan!

Ontvang een offerte!

  Rechten

  Buma / Stemra:
  SW23n.0002847

  Contact

  Polder Radio
  Kortakker 9G
  4264 AE  Veen

  Tel: 0416 745465
  E-mail: info@polderradio.nl

  KvK. 74443135
  IBAN. NL73KNAB0258782854
  BTW. NL859901853B01

  Polder Radio is een echte plattelandsomroep die trots is op de boeren. Daarom biedt Polder Radio de beste muziek voor de polder. Lekkere muziek van toen, de grootste hits van nu en de gezelligste muziek van eigen bodem. Op Polder Radio hoor je het allemaal voorbij komen. Geen geouwehoer, alleen de beste muziekmix!
  0%
  × Plaatje aanvragen? App ons!