[rev_slider alias=”NON-STOP”][/rev_slider]

Altijd lekker!

De gezelligste piraten radio van Nederland

Welkom bij Polder Radio, dé thuisbasis voor liefhebbers van echte piratenhits! Zoek je naar een radiostation waar je hart sneller gaat kloppen van nostalgische en energieke piratenmuziek? Dan ben je bij Polder Radio aan het juiste adres. Wij staan bekend om het draaien van de lekkerste en meest gezellige piratenhits die je gegarandeerd in de stemming brengen.

Bij Polder Radio draait alles om de unieke ervaring van piraten radio. Onze live programma’s zijn een echte trekpleister, met verzoekprogramma’s die luisteraars niet alleen entertainen, maar ook verbinden. Onze programmamakers zijn ware kenners van piratenmuziek en staan altijd klaar om jouw verzoeknummers te draaien, waardoor elk programma een persoonlijk tintje krijgt.

Altijd lekker!

Overal en altijd de beste piraten radio

Of je nu thuis bent, onderweg, of op het werk, Polder Radio biedt 24/7 de beste piratenhits. Onze zorgvuldig geselecteerde playlist zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Zo kun je de gehele dag door genieten van heerlijke piraten radio. Van klassieke piratenknallers tot de minder bekende pareltjes; onze muziekdatabase is even uitgebreid als divers.

Mis ook zeker onze interactieve live shows niet, waarbij je als luisteraar de unieke kans krijgt om direct met onze programmamakers in contact te komen. Vraag jouw favoriete nummer aan, deel je verhalen, of geef gewoon een shout-out naar vrienden en familie. Bij Polder Radio gaat het om meer dan alleen muziek – het gaat om het creëren van een gemeenschap van piratenmuziekliefhebbers.

Dus, ben je klaar om mee te gaan op een muzikale reis met de beste piratenhits? Stem af op Polder Radio en laat je meeslepen door de betoverende wereld van piraten radio. Polder Radio: waar de muziek nooit stopt en de gezelligheid nooit ophoudt!

Onze programmering

Altijd gezellig met onze radioshows

Naast de beste muziekmix, hoor je bij Polder Radio
ook de gezelligste radioshows voor de polder!

Schijven voor bedrijven
Henri Verhagen
Elke vrijdag: vanaf 09.00 uur
Ontbijtservice
Goof van de Werken
Elke vrijdag: vanaf 07.00 uur
Goesting
Feest DJ Bally
Elke vrijdag: vanaf 12.00 uur
Elke vrijdag!

Verzoekvrijdag!

Jij bepaalt elke vrijdag
wat wij draaien!

Elke vrijdag is het bij Polder Radio Verzoekvrijdag. De gehele vrijdag bepaal jij wat wij draaien. Vraag jouw platen direct aan en begin vrolijk jouw weekend!
contemporary-headphones-in-neon-night-lighting-at-2021-09-04-03-40-38-utc_isolated.png
Download de app!

Luister overal en altijd naar jouw favoriete piraten radio

Haal het meeste uit jouw piraten radio-ervaring met de Polder Radio App! Onze app, beschikbaar voor zowel Android als iOS, brengt de gezelligheid van Polder Radio direct naar je smartphone of tablet. Met deze handige app kun je niet alleen overal naar onze piratenhits luisteren, maar ook actief deelnemen aan de uitzendingen.

Wil je jouw favoriete piratennummer aanvragen? Met een paar tikken op je scherm stuur je jouw verzoek direct naar onze studio. Bovendien zit onze app boordevol leuke acties waar je als luisteraar aan kunt deelnemen. Van exclusieve acties tot interactieve polls, de Polder Radio App maakt je luisterervaring nog interactiever en persoonlijker.

En voor de automobilisten onder ons: de Polder Radio App is volledig compatibel met Apple CarPlay. Dit betekent dat je in elke auto, waar dan ook, kunt genieten van de beste piratenhits. De app integreert naadloos met je auto’s infotainmentsysteem, waardoor je veilig en gemakkelijk toegang hebt tot al onze functies – zelfs tijdens het rijden.

Download nu de Polder Radio App en laat de wereld van piraten radio je overal begeleiden. Of je nu thuis ontspant, aan het werk bent of onderweg, met onze app mis je nooit een beat van jouw favoriete piratenmuziek!

Rechten

Buma / Stemra:
SW23n.0002847

Contact

Polder Radio
Kortakker 9G
4264 AE  Veen

Tel: 0416 745465
E-mail: info@polderradio.nl

KvK. 74443135
IBAN. NL73KNAB0258782854
BTW. NL859901853B01

Polder Radio is een echte plattelandsomroep die trots is op de boeren. Daarom biedt Polder Radio de beste muziek voor de polder. Lekkere muziek van toen, de grootste hits van nu en de gezelligste muziek van eigen bodem. Op Polder Radio hoor je het allemaal voorbij komen. Geen geouwehoer, alleen de beste muziekmix!
0%
× Plaatje aanvragen? App ons!