Polder Radio on Tour Show boeken

Ga je een feestje bouwen? Boek Polder Radio on Tour en maak jouw feest écht onvergetelijk!! Het dak gaat er af met onze programmamakers en de lekkerste polder tjoepers! Maak van jouw feest een knalfeest met de Polder Radio On Tour Show!
Polder Radio header
Polder Radio on Tour
Voor een écht knalfeest!

Polder Radio boeken op jouw feest?

Ga je een feestje bouwen? Boek Polder Radio on Tour en maak jouw feest écht onvergetelijk! Met onze programmamakers en de lekkerste polder tjoepers gaat het dak er gegarandeerd af. Maak van jouw feest een knalfeest met de Polder Radio On Tour Show! Wij zorgen voor een unieke beleving die jouw gasten nog lang zal bijblijven.

Feest op het platteland met Polder Radio!

Organiseer je een feestje op het platteland? Polder Radio on Tour brengt de perfecte sfeer voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of feesttent betreft. Wij denken graag met je mee om een oplossing op maat te creëren, zodat jouw feest helemaal perfect is.

Het feest van de radio, op jouw feest!

Polder Radio maakt jouw feest écht compleet!

Met Polder Radio on Tour wordt elk feestje compleet. Wij verzorgen niet alleen de muziek, maar ook het geluid en de verlichting. Of je nu onze volledige set-up wilt of wilt inprikken op een bestaande geluidsinstallatie, wij passen ons aan jouw wensen aan. Laat ons jouw feest verzorgen en geniet van de beste muziek en een onvergetelijke sfeer.

Spectaculaire licht- en lasershows!

Een feest is niet compleet zonder een indrukwekkende licht- en lasershow. Bij Polder Radio on Tour bieden wij spectaculaire lichtshows en lasershows die zorgen voor een unieke sfeer. Of je nu een intieme setting wilt of een grootse lichtshow, wij maken het mogelijk!

Boek échte Polder Radio artiesten

Wil je jouw feest naar een hoger niveau tillen met een live optreden? Boek een echte Polder Radio artiest! Van lokale helden tot de grootste Nederlandstalige artiesten, wij werken samen met meerdere boekingskantoren om de perfecte artiest voor jouw feest te vinden. Laat jouw gasten genieten van een onvergetelijk optreden.

Wij zorgen voor een succesvol feest!

Jouw feestje op de radio?

Wil je jouw feestje extra goed promoten? Boek de Polder Radio on Tour Show en krijg direct aandacht voor jouw evenement op de radio! Wij besteden veel aandacht aan de promotie van jouw feestje, zodat niemand het hoeft te missen.

Informeer naar alle mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vandaag nog naar de Polder Radio on Tour Show en ontdek hoe wij jouw feest onvergetelijk kunnen maken. Of je nu een klein intiem feestje organiseert of een groot evenement plant, wij hebben de expertise en middelen om jouw feest tot een groot succes te maken. Neem contact met ons op en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die wij bieden!

Vraag direct een offerte aan:

  Rechten

  Buma / Stemra:
  SW23n.0002847

  Contact

  Polder Radio
  Kortakker 9G
  4264 AE  Veen

  Tel: 0416 745465
  E-mail: info@polderradio.nl

  KvK. 74443135
  IBAN. NL73KNAB0258782854
  BTW. NL859901853B01

  Polder Radio is een echte plattelandsomroep die trots is op de boeren. Daarom biedt Polder Radio de beste muziek voor de polder. Lekkere muziek van toen, de grootste hits van nu en de gezelligste muziek van eigen bodem. Op Polder Radio hoor je het allemaal voorbij komen. Geen geouwehoer, alleen de beste muziekmix!
  0%