Polder Radio

Schijven voor Bedrijven

Schijven voor Bedrijven

Presentatie

Henri Verhagen

Elke vrijdag

Vanaf 09.00 uur

Over dit programma

De laatste lootjes van de werkweek het zwaarst? Niet met Polder Radio! Wij hebben dé oplossing voor jouw vrijdag! Elke vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur zendt Polder Radio het radioprogramma Schijven voor Bedrijven uit, gepresenteerd door niemand minder dan Henri Verhagen.

In dit programma staan bedrijven in de spotlight en kunnen zij hun drie favoriete platen aanvragen. Of het nu gaat om de nieuwste hits of de klassiekers van vroeger, alles is mogelijk! En het beste van alles? Jij bepaalt wat wij draaien! Want zonder luisteraars geen radioprogramma, dus jouw mening is van groot belang.

Doordat bedrijven bepalen wat wij draaien, krijgt dit radioprogramma een unieke muziekmix met hedendaagse hits, Hollandse meezingers en de beste hits van toen. Dus of je nu van pop, rock of Nederlandstalige muziek houdt, wij hebben het allemaal voor jou.

Dus zet je radio online aan en geniet van Schijven voor Bedrijven op Polder Radio. Het radioprogramma dat jouw vrijdagochtend net dat beetje extra geeft om de laatste werkdag van de week goed te beginnen!

Geef direct jouw 3 favoriete platen door!

    × Plaatje aanvragen? App ons!